Hushållssysslor

Idag måste jag diska. Det är en hemsk insikt att behöva vakna upp till. Men hela köket dräller av odiskat porslin. Nu är köket hemskt litet så det säger inte så mycket om magnituden, dock om det absolute nödvändiga i att diska just idag. Annars kan jag inte laga den för kvällen tilltänkta linsgrytan. Jag är inte gjord för hushållssysslor. Dumt nog bytte jag också bort en annan, förvisso obehaglig men snabbt avklarad syssla (katternas toalett) mot denna disk. Så ogenomtänkt, dumt rentav.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s