Höst

 Och plötsligt är säsongen slut på Drottningholm. Som final på en intensiv sommarsäsong: en snabbvisit på västkusten, besök hos familjen, bokmässemingel (med nytryckta visitkorten), sedan bröllop på Djurgården i Stockholm och ett par första försök till rytm och taktkänsla på lindy hop-kursen. Så ni får ursäkta om jag är lite matt. Nu väntar en lugnare tillvaro, jag är tillbaka i 1800-talet och översättandet. I höst väntar mer arbete, en resa till Belgien, några teaterbesök och lite mer lindy hop då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s