Länkarna

Jag har uppdaterat min länklista med lite smått och gott. Stasimon brukar användas som utgångspunkt för utflykter på internet, så uppdateringen sker bland annat av bekvämlighet. Jag vill naturligtvis också ge er, mina kära läsare, en chans att hitta till platser jag av olika anledningar finner läsvärda och eller roande. Vad jag däremot fortfarande undrar över, är vad som egentligen är god ton i den här situationen. Förväntas jag höra av mig till dem vars sidor numera länkas till, eller kan jag bara i lönndom lägga upp dem. I väntan på upplysning avvaktar jag. Om ni vars bloggar, hemsidor etc. hittat hit och inte önskar associeras med en tvivelaktig figur som jag själv, skriv en kommentar eller ett mail så avlägsnar jag länken med detsamma. Om någon av mina läsare, denna lyckliga lilla skara önskar upptas på listan gäller samma förfaringssätt. Mail eller kommentar. Om jag finner er sida värdig, ja då hamnar den i listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s