I all hast

Kan jag få andas lite nu? Komma ikapp litegrann? Resan till Göteborg, lillebrors besök, och nu förra helgen var Tara och Helena på besök. Det blev allt möjligt trevligt, bland annat en massa mat, second hand-affärer, utgång fredagkväll och Andy Warhol-utställning. Hemskt trevligt. Den här veckan har jag försökt komma ikapp med studierna. Mest jagat literatur till uppsatsen och läst lite i viktorianska romaner. Och så fick jag tillbaka den där tentan som jag la så lite tid på. Det blev ett C som väl är ett rätt dåligt betyg – men klart okej för min undermåliga insats.

Äsch, det får bli en ful liten mini-uppdatering. Jag återkommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s