Framtidsplaner

Kära dagbok(-läsare).

Ja den här hemtentan är nu officiellt den sämsta tenta jag någonsin skrivit. Och nu är det inta jag som koketterar eller så, den är faktiskt riktigt dålig. Förhoppningsvis duger det till ett E i alla fall. Och då har jag ändå kommit undan rätt lindrigt. Första frågan skrevs igår strax efter blogginlägget och blev klar vid två-tiden. Idag har jag suttit sedan elva och blev klar ett med andra frågan. Et voila sex sidor hemtentamen klart. Saken är den att när jag är väldigt inne i ett skrivprojekt, ja då är det lite som om allt bleknar runt omkring. Dessutom. När jag leker författare på det här sättet har jag en tendens att bli lite mindre litteraturvetare. Plus att delkursen var tråkig.

Hursomhelst. Jag har i skrivande stund precis bokat en studentlägenhet. Jag tror inte den kommer bli min med det är ett första steg till självständighet. Jag och Malm har nämligen bestämt oss för att bli särbos ett litet tag. Och nej, this is not us breaking up. Ni behöver inte bli oroliga. Det är bara det att ingen av oss bott själv, någonsin. Och det är nåt som vi båda vill ha gjort. Vi har vägt fördelar och nackdelar mot varandra och kommit fram till att det är det här vi vill. (Om inte annat kommer Malm bli tvungen att öva upp sina matlagningsskills, något jag ser mycket fram emot.) Alltså, studentlägenhet i Solna bokad.

Överhuvudtaget är jag lite halvt missnöjd med min levnadssituation just nu. Eller, jag har en plan om hur jag ska göra det bättre. Deadline är 26 augusti 2008, dagen jag fyller 23. Den ser ut som följer:

  1. Flytta till egen lägenhet.
  2. Gå ner i vikt, typ 10 kg.
  3. Skriva klart göteborgsromanen.

När det är klart är jag nöjd med mina förutsättningar för nästa Stockholmsår. Jag går nämligen efter skolkalendern, det nya året börjar i och med kursstart snarare än nyår. Dessutom är jag på västkusten hela sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s