Bli inte som jag när du blir stor

Ibland får jag känslan av att jag är en dålig förebild för min bror. Att lite av min slappa studieteknik överförts på honom. Eller, på gymnasiet och tidigare jobbade jag väl på rätt bra. Det är först på universitetet som jag typ slutat läsa kurslitteraturen, ”försovit” mig vid tidiga föreläsningarna. Och sen hela den här grejen att sitta dagen innan med hemtentan, uppsatsen, salstentaplugget… Problemet är ju att jag klarar mig, och klarar mig bra. Så då segar jag ytterligare lite mer nästa tenta. Och då kommer man så småningom fram till den punkt jag befinner mig på nu. Klockan är snart elva dagen innan tentan ska in. En tenta som ska vara 6 sidor lång och handla om teoretiska texter jag inte läst. Ett omöjligt projekt? Fråga mig imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s