Lättja

Det är något med den här parfymen. Paris från Yves Saint-Laurent. Jag gillar den, även om jag nog föredrar det eau de toilette som bär samma namn. Det underliga är att Sirrus också tycks uppskatta den, eller inte. Jag vet inte riktigt hur man skall tolka att han är helt besatt av att slicka min hals där jag precis applicerat lite parfym.

Tanken var att jag skulle skriva ikväll. Inte bli tvättad av katten. Och inte sitta och läsa bloggar. Eller dricka martini och äta oliver. Inte heller tillbringa orimligt mycket tid åt att leta efter den perfekta brudklänningen på diverse bröllopssajter. Inte för att jag är i behov av någon. Det är mer som en hobby. Precis som jag ibland lusläser annonser på blocket o dyl på jakt efter den perfekta kristallkronan. Något måste man fördriva tiden med när man inte kan förmå sig till att göra det man borde. Eller, låt mig omformulera: det jag egentligen vill göra. Skrivandet är det mest njutningsfulla jag vet. Men jag har kört fast. Jag måste bestämma mig för vad det är jag vill skriva.

Vidare är jag på jakt efter den perfekta outfiten till pappas 50-årsfest den 12 maj. Jag hittade den perfekta klänningenLa Redoute. Men den var såklart för dyr. Tills jag hittade ett Mecenat-erbjudande som gav 15% rabatt. Vilken lycka! Bara för att upptäcka att den inte skulle hinna fram innan festen. Ingen som har koll på var man kan hitta en bra klänning till hyfsat pris?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s