Identitet

För ett tag sedan (ett tag? typ ett år!) skrev jag om att jag hyste en önskan att vara ett Valentino-plagg. Jag tror mig minnas att jag redan då ställde mig lite tveksam till valet av couturier. Faktum är att jag nog helt enkelt inte kom på någon annan. Därför skulle jag nu vilja rätta till detta misstag. Först och främst, det här är ett Valentino-plagg:


Snyggt, visst. Men knappast jag. Och ja, jag erkänner. jag är löjligt förtjust i den här leken Om du var en/ett X vad skulle du vara då? Det spelar ingen roll om det är Star trek-kaptener till grönsaker (svar: Picard och spenat), jag är lika road. Nå tillbaka till plaggen. Jag har kommit fram till att jag skulle vara ett Galliano-plagg. Prêt-à-porter eller Diors haute couture-kollektion, spelar ingen roll:

bilder från style.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s