Mardrömmar och Bob Dylan

De senaste nätterna har jag ansatts av mardrömmar av varierande obehaglighetsgrad. Imorse vaknade jag kallsvettig efter att ha haft den värsta hittills. (Jag kan avslöja att den mildaste handlade om att inte kunna välja en rätt på en kinarestaurang och därför tvingas beställa halvlagade vildsvinstekar varvid jag fick någon slags panikattack.) Vad jag drömde nätterna innan och just inatt är så obehagligt att jag inte förmår nedskriva det här. Jag undrar vad som förorsakat dessa onda drömmar, jag drömmer nämligen vanligtvis väldigt sällan mardrömmar. Kan orsaken vara att jag den senaste tiden sett ganska mycket på olika kriminalserier? Eller är det något helt annat?

Hur det än ligger till har jag alltså sovit dåligt hela veckan och idag var jag helt slut. Jag tillbringade nästan hela dagen i sängen med en bok och några tidskrifter. Avbröt bara för att träna någon timme och gå till Konsum. Men jag är fortfarande trött! Jag hade verkligen tänkt få mycket skrivet idag. Igår prövade jag att leka lite och skrev en text utifrån en Bob Dylan-låt. Resultatet blev de Vincours svar till Justine här nedanför. På något sätt kändes det nästan fel. Får det verkligen vara så här roligt och opretentiöst? Visst kan och får det vara så, det blir ju rätt bra ändå.

Guldstjärna till den som kan lista ut vilken låt det är som ligger till grund för texten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s