Mera gnäll

Den här helgen är det kattutställning (många kategori IV-katter om man skall tro Siames- och Orientalgruppens hemsida) OCH poesifestival i Stockholm. Nämnde jag att Håkan Sandell, föremålet för min första litteraturvetenskapliga uppsats och uppriktiga beundran skall läsa? Och detta måste säklart ske den helg jag jobbar på både lördag och söndag så det finns ingen möjlighet att åka upp. Speciellt inte som jag sjukskrev mig så sent som förra veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s