Me and Maggie

Jag är uttråkad. Min nya dator fungerar fint (som f ö heter Maggie), problemet är snarare att jag inte har något att göra med den. Jag behöver något projekt utöver skrivandet. Nu sitter jag mest och kollar min mail någon gång varje timme för att kunna konstatera att jag inte fått någon. Eller så chattar jag över msn med Malm (ja, vi sitter i samma rum) eftersom de som är roliga på min msn antingen är offline eller upptagna med något. Jättekul. Så visst, jag känner mig kanske lite ensam också, mitt umgänge just nu består uteslutande av Malm, katterna och Maggie. David har blockat mig på msn och skicka ett litet mail (yes! mail) om att han tycker att vår bekantskap är ”jobbig och meningslös”, så honom kan jag inte heller prata med mer. Jag har surfat runt på mer eller mindre litterära bloggar och communityn i jakt på nya bekantskaper dock utan framgång.

Jag kan även meddela att det i dagsläget ser ut som om vi kommer bli kvar i Göteborg en termin till för att därefter flytta till en stockholmsförort lämplig att pendla från till Uppsala för den som så önskar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s