Istanbuldagboken

bild

Nu har säsongen börjat ute på Drottningholm, den trogne läsaren vet att de redan sporadiska uppdateringarna då bli än mer sporadiska. Jag har dock börjat föra in anteckningarna från Istanbul, det är verkligen ett nöje, detta att skriva resedagbok. Man tänker bättre i rörelse, man ser tydligare i allt det främmande. Och: man känner sina egna konturer och gränser. Åh, om jag kunnat vara där nu, i trädgården under träden med katten vid mina fötter. Sött kardemummate och färsk frukt från basaren över bron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s