Att nedskriva offentligt framtvingar genomförande*

Idag börjar februari och jag täckte att med den nya månaden kommer också möjlighet till nystart. Hitta till en glänsande ny disciplin och oanvänt skinande arbetsrutiner. Det går väl sådär, klockan är 11, jag är ensam hemma ho min pappa och fortfarande iklädd pyjamas… Förutom lite mer motion, vilket eftersatts under hösten/vintern, tänker jag ålägga mig två utmaningar: skriva varje dag här på Stasimon, samt skriva minst litterära 750 ord om dagen. 
I övrigt tänkte jag att min vår till ska handla om franskspråkiga symbolister. Jag tycker överhuvudtaget att t ex kulturdebatten borde handla mer om franskspråkiga symbolister och mindre om… typ Slussen(?)** Annan möjlig utmaning: att bli franskspråkig symbolist?
*Vedertagen bloggsanning.
**Jag har dålig koll på samtida kulturdebatter eftersom de handlar i allt för liten grad om franskspråkiga symbolister.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s