Definiera ironi

Idag har jag återigen knappt gjort någonting. Mest sovit faktiskt. När jag vaknade hade jag nämligen ont i magen, efter att ha varit uppe en stund gick jag och lade mig igen. Jag vaknade vid tre och mådde betydligt bättre. Sedan dess har jag lagat mat, läst och lyckats skriva ett brev. Och betalat den första hyran för den nya lägenheten. Det slog mig att det snart bara är två veckor kvar tills vi flyttar. Det är både spännande och skrämmande. Hade det varit för ett eller två år sedan hade jag känt en än större lust att flytta, för då hade ju min allraste bästa vän bott där. Men som bekant pratar inte ens den personen med mig numera och de vänner som tagit hans plats bor i Göteborg. Lite ironiskt på något sätt.

***

Nä, nu lät jag riktigt deppig och så är det ju inte riktigt. Det ska bli kul att flytta till Stockholm. Nya människor, ny lägenhet, nya antikvariat, ny kurs och nya affärer. Det blir fint. Bara göteborgsvännerna kommer och hälsar på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s