Uppdatering

Har inte nedskrivit något här på ett tag. Tio dagar, mer eller mindre. Nå, jag har faktiskt varit upptagen. Exempelvis fick jag en något sen Alla hjärtans dag/Jag tycker synd om dig för att du är sjuk och vill muntra upp dig-present av Malm i form av ps2-spelet Okami. Och som alla vet har jag svårt att slita mig från spel som jag gillar och har spelat drygt 20 timmar sedan jag fick det, och då har jag ändå lyckats ha några helt spelfria dagar. Okami påminner om de gamla spelen jag brukade köra på N64:an. Typ Legend of Zelda: Ocarina of Time möter Mystical Ninja Starring Goemon. Vilket råkar vara två av mina favoritspel till konsolen, så jag är frälst. Utöver detta har jag börjat rota i Horisonter, men jag vet fortfarande inte hur jag skall angripa texten och vad jag vill göra med den. Biljetten till Bryssel är beställt och jag valde bort avbeställningsskyddet så nu finns ingen återvändo. Det blir verkligen av!

Utöver arbetet med Horisonter har jag skrivit en del poesi den sista tiden. Jag blir som vanligt bara halvnöjd men det är bra att jobba med sitt språk. Och dessutom tycker jag det är roligt. Stackars Malm bombarderas av poem och krav på uttömmande utlåtanden.

Till sist vore det trevligt om någon ville göra mig sällskap till Stadsbiblioteket den 1 mars och lyssna på de för våren debuterande Viktor Johansson och Salka Sandén.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s