Till alla stukade poeter som behöver det (yours truly included)

Den inre kritikern:

Stå på dig. För du är rätt bra ändå. Jag har varit rätt hård mot dig, men bara för att påskynda din utveckling. Ta upp den där pennan och fortsätt nu. Det är enda sättet det enda sättet. Kom och hälsa på mig sen, så går vi igenom det och hittar svagheterna tillsammans. Och lyssna inte på dem, lyssna inte på de andra för de vet inte vad de talar om. Vi skriver våra berättelser såsom det behagar oss så att de behaga oss. Det är så vi skriver och det är därför vi skriver. Låt dem inte tysta dig. Låt inte mig tysta dig. Tystna inte.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s