Helgen

Helgen har varit påfrestande. Först lång bilfärd till Åtvidaberg och begravning i fredags. Tillbaka samma kväll och sedan jobb på Maxi i lördags och söndags. Upp relativt tidigt idag för att få skjuts med far ner till Göteborg. Så idag har jag bara sovit fast jag har så mycket att sätta igång med. Måste skriva på Bichette, har dragit ner tempot från Nano tempot men räknar med att få ihop minst 1500 ord eller sitta en och en halvtimme varje dag. Utöver det ska jag skriva en relativt detaljerad synopsis på Horisonter som jag kan skicka till kursarna. Kanske jag börjar titta lite på språket och vidare redigering redan nu. Och sedan måste jag ju fortsätta med researchen till Det tudelade trädet. Mycket att göra, men just nu inte mycket energi. På onsdag kommer Tara och Helena på te, lite sådana aktiviteter måste man unna sig. Och Marie-Antoinette på nya biografen i övermorgon. Men det går ju nästan under research…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s