Sommarjobb!!

De ringde idag! Från ICA i Uddevalla. Och de erbjöd mig sommarjobb. Jag har inte ord att beskriva den lättnad och glädje som jag erfor vid detta lyckliga besked. Hela föreläsningen satt jag i ett slags glädjerus. Jag brydde mig inte ens om att jag efter rasten kom nästan tio minuter för sent efter att ha stått och samtalat om ingenting i kafeterian. So what. Sommaren är räddad. Tiden efter sommaren är skuldfri. Det är helt enkelt underbart.

Sen på kvällen gick jag och Malm ut och firade. Vi åt en god middag på Teos och sen var det meningen att vi skulle gå på bio. Vi hittade dock ingenting som vi ville se och åte hem istället. Vi hyrde Tjena kungen! på videobutiken precis vid vårt hus. Jag ville sew den mest för att en gammal gymnasiebekant, Cecilia Wallin, medverkar. Filmen var väl som svenska filmer brukar vara. Lite rolig och småmysig. Men inte dålig så kvällen blev lyckad.

Imorgon kommer min bror på besök och så ska Affe hålla i Hagapoesin. Jag kommer givetvis att infinna mig, med bror och allt. Det verkar alltså som om även morgondagen kommer bli lyckad. Och på söndag är det poetry slam-final på Hängmattan och dit ska jag väl också. Det verkar med andra ord som om helgen kommer bli lyckad. Jag skulle nog kunna behöva en riktigt lyckad helg. Och nästa helg blir ännu bättre! Då besöker Malm och jag huvudstaden. Mer om det i framtida blogginlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s