Pen pals

Nu är det så här att jag borde ha råpluggat idag. Är det någon som på allvar tror att jag gjorde det? På fyra tentor har jag lagt ner allt mindre tid på förberedelser och pluggande, med oförändrat studieresultat. Alltså har jag likt tidigare bara läst det som verkligen intresserade mig, ja nästan mindre än så. Med lite tur går det vägen ändå. Eller inte. Återigen hoppas jag på ett misslyckande, allt för motivationens skull. Nåväl, jag längtar till efter tentan då jag ämnar skriva klart Horisonter med den bakom mig.

Mycket av dagen ägnades således inte till kursböckerna. Jag har hittat en sida där man kan söka efter brevvänner över hela världen och det är det jag roat mig med. Eftersom D. och jag inte längre skriver långa innerliga brev till varandra (kan inte minnas när vi gjorde det senast) känner jag ett behov av att ha någon ny att skriva till. Att det är en ”social återvändsgränd” som Malm skulle kalla det är också bra. Vissa saker kan man inte skriva till vänner som känner andra ur ens vänkrets. Till Bylöv skulle jag kunna skriva, men jag vill inte göra det innan Horisonter är färdigskriven. Det är även en komplicerad relation då det är svårt att helt skaka av sig lärar- och elevrollen. Nåväl, jag ska snart skriva till honom. Det är ännu ett incitament att få klart Horisonter och sådana kan jag inte få för få av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s