Framtidsoro

Jag var på expeditionen och hämtade ett studieintyg. Tyckte det såg imponerande ut med alla vg:n på litteraturvetenskap. Det visade sig också att Petra på min kurs gått Litterär Gestaltning (det jag skulle ha studieintyget till med andra ord). Å ena sidan var det upplyftande då Litterär Gestaltning plötsligt kändes lite närmare. Inte som en hägring långt borta i ett avlägset fjärran. Å andra sidan fick det mig att känna mig något nedslagen. Okej, det är inte gudar eller genier som går där utan helt vanliga människor av kött och blod. Men om det förhåller sig så, varför skulle jag inte komma in? Då måste det bero på att in talang är… obefintlig? Nästintill i alla fall. Om jag inte kommer in kommer jag att skylla på att jag saknar erfarenhet från tidigare skrivarkurser. Något jag tänker åtgärda med att gå en annan skrivarkurs, jag har hittat ett par stycken som intresserar mig. Jag söker till bibliotekarieutbildningen också. Jag när en förhoppning om att jag skulle kunna läsa den på halvfart och distans samtidigt som jag går en skrivarkurs.

Annars mår jag faktiskt rätt bra. Jag börjar verkligen komma igång med träningen (aerobics imorgon klockan 12:00). Det känns skönt. Jag hoppas på en förbättrad figur till sommaren. Sommaren ja… Att söka sommarjobb är nedslående. Jag får inte ens intervjuer. Både jag och Malm måste bli än mer ihärdiga, annars kommer vi finna oss i samma situation som förra året. Och det har vi inte råd med. Vi försöker lägga undan pengar med det är inte mycket man får av csn… Nåväl, det löser sig säkerligen på ett eller annat sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s