Johari

Var på vårdcentralen idag och hämtade ut nya p-piller. Jag bestämde mig för att pröva en ny sort eftersom jag misstänker att de gamla gjorde mig lynnig och lättirriterad. De här skall vara bra för just humöret. Jag är dock rädd för att jag kommer känna av några bieffekter. Och det precis innan och under tentan på onsdag. Tentan som jag för övrigt borde vara oroa mig för. Pluggade med kursarna idag och trots att jag inte kunde så mycket som jag borde kände jag ingen direkt oro. Jag har invaggat mig själv i en mjuk försäkran om att jag klarar mig ändå. jag får förmodligen VG till och med. Med lite tur blir jag ”bara” godkänd så får jag tillbaka lite av min studiemotivation.

Sedan Malm och jag återupptäckte vår mixer har vi börjat leva på en milkshakediet. Det är inte speciellt nyttigt men förföriskt gott. Jag kommer inte träna den här veckan heller verkar det som. Jag tar igen det nästa vecka.

Vidare vill jag uppmana alla som läser den här bloggen (d v s alla två) att följa följande länk:

http://kevan.org/johari?name=Narcisse

I korthet är det en grej där man jämför hur man själv uppfattar sig i relation med hur andra uppfattar en. Desto fler som säger sin mening ju intressantare bli undersökningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s