Jo…

Jag har glömt att presentera en av mina länkar. Dicksongatan är Malms alldeles egna filosofiforum. (Mer eller mindre egna, han har en medgrundare. Och debattörrer givetvis.) Ett besök eller två rekomenderas.

En annan sak. Jag skall snart skriva en B-uppsats i ämnet litteraturhistoria. Om vad har jag fortfarande ingen som helst aning om. Om någon som läser dessa rader råkar ha ett uppsatsämne i bakfickan får han eller hon hemskt gärna delge mig det. Det måste vara något från 1900-talet, det måste redan existera forskning om ämnet och det får inte vara lyrik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s