Feber

Jag är sjuk. Igen. Mest halsen som gör ont och hindrar mig från att sova ordentligt. Därför har jag ingen ork till att hårdplugga eller ta mig för någonting alls. Skulle egentligen träna ikväll, istället har jag suttit framför tv:n och ätit maränger. Jag ringde min mormor som fyller 76 idag och det slog mig att det var länge sedan jag hörde hennes röst. Malm och jag måste verkligen spara ihop lite pengar så att vi kan åka ner. Jag skulle verkligen vilja att han fick träffa henne. Det och se Grimbergen, det är ju en del av min barndom det där.

Jag var i Ljungskile och där insåg jag att det var länge sen jag såg familjen. Jag måste verkligen ta till vara på att vi bor nära varandra bättre. Vem vet hur länge det kommer att förbli så? Var och såg Timmys musikal. Den var bra för att vara gjord av femtonåringar och min bror skulle lätt kunna bli skådis.

Jag är lite trött på studierna, men jag tror mig minnas att jag kände likadant förra året vid ungefär samma tid. Vad jag inte vet är vad jag egentligen tycker bäst om, idé- och lärdomshistoria eller litteraturvetenskap. Det jag är intresserad av att studera är nog lite tvärvetenskapligt men kanske finns där utrymme att syssla med det i c-uppsatser eller d-uppsatser.

Äsch, jag är för seg för att skriva ett ordentligt inlägg. I’ll be back.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s