Málaga

bild(2)

Jag har varit på minisemester – första gången jag var i Spanien. Fördelen med att åka under hösten: inte för varmt och färre turister. Så, vin och tapas, churros och varm choklad, utflykter till moriska palats och fästningar, gatukatter och en öppen horisont, saltstänk, mojitos och sammetsnatt, katolicism, Picasso, af Klint och sedan mer tapas. Vi såg ingen kameleont i kameleontreservatet (dömt att misslyckas) men väl en mycket stor orm. Med hem fick jag med mig en elak förkylning som hållit mig sängbunden ett par dagar. I övrigt: korthårig för första gången på ett par år, lite trött. Försöker vänja mig vid att maken är hemma igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s