Mer maneter


Okej, så jag har haft lite svårt att släppa Haeckel och maneterna. Efter att ha botaniserat lite i faksimilutgåvan på nätet kunde jag inte låta bli att undersöka huruvida den faktiska, fysiska boken finns att få tag på. Och se! Den finns, på Rönnells antikvariat i Stockholm. I en välbevarad förstaupplaga! Enda problemet är väl att den går på 19 500 sköna riksdaler. Kanske kan man få se på den i alla fall? Studera illustrationerna, andas sekelskiftesdammet och sedan leva på minnet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s