Dagen

Idag har jag:

Städat lägenheten. Städat mitt skrivbord (där jag bland annat hittade gamla kvitton från när vi bodde på Dalbogatan samt små poem nedskrivna på bibliotekkvittons baksida). Diskat. Tvättat. Lagat en förträfflig måltid. Gjort en efterrätt. Beställt böcker från adlibris. Läst en bok. Planerat inför biblioteksrunda eftersom jag i går insåg att:

Baudelaire var i Bryssel 1864! Vilket betyder att Tudelade trädet måste utspela sig då istället för -62. Så att vi (jag och mina romankaraktärer) ska kunna åka och hälsa på honom. Om vi får lust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s