La belle vie

Igår: fika hos Affe som blev sleep over party. Idag: hem och duscha och sen fika med Linnea V. Imorgon: till Ljungskile och Uddevalla. Ett riktigt aktivt veckoslut för mig med andra ord. Och så jobb i helgen. Jag kanske borde höra med dem om jag inte kan få jobba i februari också.

För jag kommer att behöva pengar. Allt är inte klart än, men det ser ut som om jag kommer tillbringa någon månad utomlands i vår. Research för Det tudelade trädet. Jag har ändrat lite och en del av historien (större delen t o m) kommer att utspela sig i Belgien. Från Bryssel är det lätt att ta snabbtåget till Frankrike och den andra plats min berättelse utspelar sig på. Det blir ett litet äventyr, jag har inte mycket erfarenhet av att vara ute och resa alldeles ensam. Jag satt med romanen lite igår. Ändrade lite här och där, rättade något stavfel. Det var en rätt märklig känsla som infann sig, en känsla det var rätt länge sedan jag kände. En slags upprymdhet, det är svårt att beskriva egentligen. Känslan av att: shit, jag har nog något på gång här. Jag kan inte hjälpa det, jag tycker bara det är så förbaskat bra. Samtidigt kan det skrämma mig något, jag vill inte ”förstöra” dessa första sidor med sämre efterföljande. Nåväl, jag ser fram emot nästa år, då jag fortsätter att skriva på den. Tills dess är det Horisonter och Bichette som gäller.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s