Val

Jag är ännu inte klar med kommentarerna kursen. Antar att jag får klart dem idag. Det är bara så förbannat tråkigt, känns som om det finns andra saker jag mycket hellre skulle pyssla med, mina egna skrivprojekt till exempel. Och snart är det första november och jag är inte alls förberedd. Löser sig antar jag.

Nästa år är det val i Belgien. Eftersom det är lag på att rösta och jag numera är över arton betyder det att jag måste rösta. Vilket i sin tur innebär att jag måste sätta mig in i den politiska situationen samt hitta ett parti som passar mig. Det blir nog inte helt lätt men kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s