Hos veterinären

Okej, jag kanske var lite väl hård i föregående inlägg. Malm är oftast utmärkt att tala skrivande med. Och det finns fler runt omkring mig. Jag tar tillbaka allt gnällande.

Idag fick jag hemtentan till den här delkursen. Och vilken tenta! Det roligaste är att det inte finns någon övre gräns på hur mycket man skall skriva. När jag frågade om det sa Dag att det kan vara bra att skriva mycket. Vaddå, kan man skriva tio sidor? undrade jag och Dag tyckte att visst kan man det. Med en reservation för ordsuffléer dock.

Annars har större delen av dagen tillbringats hos eller på väg till/från veterinären. Silke har kastrerats och är alldeles groggy fortfarande. Hon gillar inte alls kragen och försöker slippa ur dess repp genom att gå baklänges. Jag tycker synd om henne som ska ha den i hela tio dagar. Sirrus är förkyld och verkar ha någon sorts snuva. Vi har fått antibiotika som han skall få en gång om dagen i tio dagar. Vi fick också med oss ett specialfoder åt hans känsliga mage. Allt som allt gick kalaset på över tvåtusen svenska riksdaler. Vi är ruinerade men katternas hälsa är räddad. Lyckligtvis kommer csn redan på fredag så det blir bara två dagar med fiskpinnar. Fiskpinnar som jag knappt kan äta längre. Jag äter en och sedan äter jag bara paneringen på de återstående tre. Den sammanpressade fisksubstansen inuti får mig att må illa. Men det är en av de enda (och billiga) rätterna jag kan tänka mig till ris och jag älskar ris. Summa summarum: jag lever på ris.

Annars kan vi lätt förvånade konstatera att jag nu haft tre drömmar där Logan från Gilmore Girls medverkat. Sure, han är söt och har samma sorts ögon som Malm men tre drömmar?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s