Förberedelser

Malm och jag var riktigt duktiga igår. Vi städade hela vardagsrummet, tvättade och köpte de sista julklapparna. Till en början hade vi inte tänkt köpa till husdjuren, men ändrade oss när vi ändå skulle till djuraffären och köpa kattungemat. Det blev en liten godispåse till Blackie, godis till Sisa och Tuzze (Sisa skulle först få torkade fiskar, men Silke fick syn på dem och blev så desperat i sina försök att få upp paketet att jag var tvungen att ge dem till henne istället) och en boll till Malms pappas katt, Nisse. Förutom detta inhandlades även en mjuk katt-transportsbur som vi skall ta hem Malawi, sedermera Sirrus, i. Kvar att göra när vi kommer hem från Ljungskile är sovrummet och köket, men det skall nog gå det med.

När vi slog in julklapparna igår infann sig äntligen en viss julkänsla. Jag hoppas at den kommer mångdubblas när vi anländer till Ljungskile. Det känns inte alls som om det är julafton imorgon. Inga förväntningar, ingen längtan… Allt som sysselsätter mina tankar är dels kattungen dels det faktum att vi inte packat än och åker om tre timmar. Innan dess måste vi ner i källaren och rota efter skor. Dessutom har jag ingen aning om vad jag skall ha på mig. Jag är lite sugen på den orientaliska tunikan med paljetterna, men Tobias tycker den är ful. Den gula klänningen skulle jag vilja visa för mamma, men den är tänkt att sparas till nyårsafton. Vilka problem jag har ändå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s