Varför jag inte söker till forskarutbildningen trots att fyra platser utlysts vid Uppsala Universitet

Han berättade om en Berglinserie han läst. Om doktoranden som på fester bara förmår prata om sitt forskningsområde – allt annat är oviktigt/okänt. Herregud, tänkte jag, det är ju jag. Sedan pratade vi om Rimbauds poesi och sekelskifteslitteratur resten av promenaden.

4 svar till “Varför jag inte söker till forskarutbildningen trots att fyra platser utlysts vid Uppsala Universitet”

  1. Alors, peut-être une raison de quand même présenter un projet 🙂 T'as peut-être tiré la mauvaise conclusion…

  2. Fyra platser! Fantastiskt, en av dem måste jag ha, tänkte jag. Men sedan insåg jag att jag varken har förkunskaperna eller förmågan. Jag stannar vid min läst och trivs bra med det. Du har valet min vän!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s