Frisyrer, frisyrer

Eftersom jag börjar få en inte helt smickrande utväxt och mitt hår dessutom börjar bli rätt slitet av avfärgning och blekning står jag nu inför det faktum att jag måste besöka frisören. Dessutom längtar jag efter förändring. Först tänkte jag att enda möjligheten var att klippa kort. Men efter ett alltid lika underhållande make over-avsnitt av Top Model slog det mig. Varför inte hårförlängning? Varför inte:

3 svar till “Frisyrer, frisyrer”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s