Hemma


O, lediga dagar så sköna de är. Jag har ännu inte gjort något alls av vikt. Jag hade tänkt åka och kolla in rean på MQ men har ändå egentligen inte pengar till att köpa något. Dessutom är jag, märkligt nog, mer sugen på att inhandla böcker än kläder. Såväl garderob som bokhyllor är överfulla så utrymmesargument är inte till någon större nytta. Att vi behöver en större lägenhet med ordentliga förvaringsmöjligheter och arbetsrum har vi vetat länge. Skrivbordet borde städas, bokhyllan med. Jag har ingen ordning på mina papper men avvaktar. Fyller ett glas till bredden med Cola Zero och sätter mig på balkongen med en bok och kattsällskap. La vie est belle.

2 svar till “Hemma”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s