Lite länkar och ett test

Jag har varit ledig några dagar nu och sett till att tillbringa dagarna i Göteborg med Malm och vänner. Utomhusvistelsen, vilken förvisso var en trevlig omväxling till Maxis lysrör, har dock resulterat i en föga attraktiv röd färg.

Jag har också uppdaterat mina länkar. Några är nya upptäckter andra sådana som jag bara inte orkat lägga upp förrän nu. Herr Leopard hittar man här. Rebecca Liedman träffade jag på ett skrivargruppsmöte och snubblade häromdagen över hennes blogg. Varför jag inte länkat till Mina eller Ninda tidigare vet jag inte.


Till sist gjorde jag idag ett litet test och det visade sig, till min stora förvåning, att jag mest av allt är man:

You scored as Male. Being mostly male, within your structures of thinking simply means that your reasoning powers are (the way they are perceived in Western Culture`) higher than the one of the opposite sex. Psychoanalsis claims this to come at the price of creative expression – a rational thinker can not think out of the box, it is claimed. Yet this ‘discovery’ contradicts the fact that many great minds that created something out of the ordinary were men.


Male


61%

Either


54%

Female


36%

Neither


14%


Should you be MALE or FEMALE?*
created with QuizFarm.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s