Vardag

Vart tog våren vägen? Helt plötsligt ät det sommar ute. Och i vårt fall även inne. Vår lägenhet blir alltid helvetiskt varm när temperaturen stiger utomhus. Jag är glad att jag inte kommer vara här större delen av sommaren.

Jag sitter och lyssnar på Deine Lakaien, The Knife och Patricia Kaas. Dricker juice blandat med passionfruktcider. Det är varmt ute. Det känns som sommar helt enkelt. Dessvärre har jag en delkurs kvar. På måndag ska jag lämna in ett uppsats-pm jag ännu inte börjat tänka på. Jag har kvar ett par ansökningar till folkhögskolor att göra också. Måste skicka dem nästa vecka. Känner mig inte riktigt motiverad att ta itu med någonting alls. Allra minst uppsatsen. Hoppas bara jag får skriva om det jag tänkte skriva om. Jag orkar nog inte arbeta upp någon motivation för ett andrahandsval.

Imorgon bär det av till Stockholm igen. Jakobsberg den här gången. Får se vad man får för intryck av skolan och lärarna. Lyckades knåpa ihop en novell häromdagen. Malm tycker att jag skall lägga upp den här, men jag tror att jag vill bearbeta den lite först.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s