Attityd

Jag har kommit in på skrivarlinjen jag var på antagningsintervju på för ett tag sedan. Det är det första svaret och visst är det skönt att det är positivt. Jag fick som jag redan nämnt inte så mycket sagt som jag kanske hade velat men det jag väl lyckades säga räckte tydligen. Det och min attityd. Attityd is the shit. För att fira detta tänker jag skämma bort mig själv med en liten makeover. Jag vill inte förstöra överraskningen för någon så jag nöjer mig med att säga att det kommer att involvera ett besök hos frisören, lite nya kläder och vax. Vi får ser hur väl jag lyckas. Känner att jag kan behöva lite förnyelse. Lite mer attityd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s