Folkhögskolor

På söndag ska jag på min andra antagningsgrej till en folkhögskola. Den i Sundbyberg förra torsdagen gick väl sådär. Jag fick inte riktigt möjlighet att säga det jag hade att säga genom att ledarna gav mig färre frågor. Det kändes inte helt okej då jag ändå åkt från Göteborg för att gå på den intervjun och känna att den inte blev så bra som den kunde ha blivit, men att jag ändå gjorde mitt bästa. Men jag är inte speciellt irriterad eller deppig över det, kanske lite kritisk till skrivarkurser. Man ska givetvis inte dra alla över en kam men jag kan inte låta bli att undra lite. Mest känns det som om det hade varit jättebra med en sådan kurs för kanske två år sedan. Nu känns det som om jag kommit längre i mitt skrivande, i alla fall längre än många av mina medsökande. Nå, jag söker kurserna för att få tid till skrivandet, och få mycket skrivet – till det duger de säkerligen.

Nu borde jag egentligen skriva på min hemtentamen. Jag har två frågor kvar och den ska in imorgon. Jag kan dock inte arbeta upp någon tentastress. Det har gått för bra för mig under föregående delkurser. Och någonstans känns det som om det här också blir hyggligt trots den minimala ansträngning jag gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s