Allt flyter

Idag har det gått riktigt bra. Fick skrivet hela 4000 ord! Att det flöt på så bra beror givetvis på att min älskling Olivier fick göra ett litet gästspel. Nu ligger jag bara 500 ord back i planeringen. Det betyder alltså att jag är i fas om jag skriver 2500 ord imorgon, och det känns helt överkomligt faktiskt. Jag måste ta mig tid att skriva kapitel 5 också, som är ett enda stort misslyckande. Absolut sämst hittills.

Det hindrar dock inte min hybris att nå nya höjder. Idag satt jag och tittade på vilka förlag som skulle kunna vara aktuella vid en eventuell publicering. Bonniers har jag alltid varit lite svag för, men jag har inte hittat några uppgifter om hur de ställer sig till fantasy-genren. Natur och Kultur ger ut en hel del fantasy utan att vara litet och obskyrt, så jag gissar att de ligger högst på min lista. Nej, mitt högmod vet inga gränser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s