En kort tröja

Den trogna läsaren minns mitt förtvivlade letande efter en vanlig svart tröja föra året. Något att ha över mina klänningar och kjolar utan fickor, applikationer, oversizemodell eller annat trams. Det största problemet var faktiskt att hitta koftor och tröjor som inte var alldeles för långa, de ska gå till midjan, inte höften. Jag måste därför uttrycka min glädje över att det i höstmodet verkar finnas klassiska, korta tröjor som dessa två från H&M:

              

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s