Julbak och jämställdhet

Förra veckan bakade matematikerna och jag. Vi är rätt dåliga på det här med jämställdhet så det blev som vanligt så att den enes insats begränsades till att bistå med ett andra utlåtande rörande huruvida mjölken verkligen var ”fingervarm” och redo för jäst, viss hjälp i att få över knäcken i knäckformarna, eftersom det måste gå snabbt, samt en hel del ”smakande” på de olika degarna och färdiga knäcken. Sedan tröttnade jag helt och satte mig en stund framför tv:n, matematikern suckade lite men eftersom han till skillnad från mig tycker bakning är en kul grej gjorde han klart lussekatterna och pepparkakorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s