Detta har hänt

Så. Jag har flyttat. Allt utom en låda har vi packat upp och det börjar faktiskt kännas som ett riktigt hem det här. Jag har också hunnit börja på sommarjobbet och går runt i en kunglig teater iklädd 1700tals kläder och låter mig hänföras av det skimmer som ligger kvar som tunna lager damm från Gustafs dagar. Tentan blev godkänd och aldrig har det akademiska livet varit mig så avlägset. Jag lär mig och läser mer av att arbeta på Drottningholm. Här lever man sida vid sida med dåtiden och har till uppgift att väcka det till liv för besökarna. I övrigt: förkyld och trött om kvällarna. Tips: Ariodante av Händel (Skottland, svartsjuka, basically Macbeth men som opera). Går nu i juni på teatern. Repetitionerna har startat och det ser och låter helt sagolikt. Sist jag hörde mig för fanns det biljetter kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s