Intet nytt

Idag beställdes datorn, vilket betyder att den kommer om 7 till 10 dagar. Jag som vill ha den nu. Det känna som om arbetet kommer komma igång på riktigt först då. Jag har dock textinlämning på söndag och har ännu inte fått ihop något sammanhängande textstycke. Det börjar bli lite stressande. Men ibland är lite press vad jag behöver för att komma igång. Annars: det verkar ljusna på bostadsfronten. Hoppas verkligen på en tvåa på 59 kvadrat utanför Uppsala. Får se hur det blir med det. Äsch, för trött, för rastlös (ja, jag drack en cappucino idag; alldeles för snabbt skall tilläggas; blev snurrig) för att kunna producera något vettigt. Återkommer när jag sansat mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s