Överjord

Trots huvudvärk och nervositet gick framträdandet igår bra. Malm hade skrämt upp mig helt i onödan då ingen slog mig på grund av den skolastiska övningen som går att läsa här nedanför. Det var hög kvalitet överlag och det var ytterst motvilligt jag tvingades gå hem på grund av huvudvärken som tilltagit under kvällen. Det var en lyckad festival och Affe skall, som jag sa till henne innan jag gick, i sanning vara stolt över sig själv.

Nu återstår dock inga hinder för att börja skriva på allvar vilket jag tänker börja göra imorgon. Jag har även nästan bestämt mig för att delta i årets Nanowrimo och skriva klart Horisonter och sedan även ett kortare romanutkast som bär arbetsnamnet Slottet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s