Lunch

Jag har skrivit uppsatsen första A4! Det är faktiskt rätt bra att inte vara hemma och skriva. Inte lika mycket som distraherar på något sätt. Varför jag inte skriver på uppsatsen nu? Jag har en liten lunchrast.

Jag drömde att jag var i Paris i natt. Med min mamma och min mormor. Jag måste dock säga att även om det var likt Paris rent materiellt (vi var bland annat på Place Vendome) så var det vi gjorde mer Belgien-orienterat. Bland annat åt vi himmelska bakelser och besökte ett slags kringresande tivoli där vi ”fiskade ankor”, precis som när jag var liten. Återigen känner jag det här suget, längtan, att åka till Belgien. Man kanske skulle ta de där sommarjobbspengarna och åka till Belgien för dem istället för att köpa en dator. Men jag behöver ju en dator också…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s