Snö

Idag kom den första snön. När jag vid sextiden gick hem från universitetet var det folktomt och snön dämpade alla ljud. Man ville nästan inte prata och störa tystnaden. Det var snudd på högtidligt. Sista föreläsningen idag. Nu skall jag bara plugga som en galning. Imorgon får jag nog åka in till biblioteket och läsa i referensexemplaren av de böcker jag inte har.

Ikväll tog Malm och jag det lugnt, det vill säga åt chips och spelade Syberia. Ett alldeles utmärkt sätt att tillbringa kvällen på om jag får säga det själv. Imorgon blir det skrivarcirkel, det var länge sedan sist. Har inte läst texterna så noga men jag är säker på att de kommer att vara förstående.

Jag missade att det var söndag igår. Här är alltså förra veckans länktips.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s